Mimořádný zápis do 1.tříd 2021

publikováno čtvrtek 01.04.2021
autor Havlová Daniela

Mimořádný zápis do 1.tříd 2021

Mimořádný zápis k povinné školní docházce pro školní rok 2021/2022

Vážení rodiče,

zápis do prvních tříd měl proběhnout ve dnech 7. - 8. 4. 2021. MŠMT rozhodlo, že zápis do prvních tříd pro školní rok 2021/2022 proběhne z epidemiologických důvodů distančně bez přítomnosti dětí.

Je nám velmi líto, že nemůžeme Vás a Vaše děti přivítat na zápisu ve škole. Také nás mrzí, že nemohly proběhnout akce, které jsme měli pro Vaše děti připraveny: dílničky, předškoláci, den otevřených dveří, setkání s rodiči předškoláků. Na krátké video školy se tak můžete podívat tady.

Zápis bude probíhat distančně ve dnech 1. - 30. 4. 2021. Veškeré formuláře a propozice jak postupovat, naleznete v přílohách na konci stránky. Postupujte prosím podle přílohy „Mimořádné informace k zápisu 2021“, kde najdete všechny kroky, které musíte provést pro zapsání dítěte nebo zažádání o odklad povinné školní docházky.

Z důvodů naplánování organizace nového školního roku, by nám velmi pomohlo, kdybyste nenechávali zápis na poslední dubnové dny a zapsali své děti (nebo zažádali o odklad) co nejdříve.

Děkujeme za pochopení a spolupráci

vedení školy

 

Tiskopisy žádostí a zápisního lístku jsou k dispozici na této stránce dole a na webových stránkách www.msmitusova6.cz,  www.msmitusova90.cz.

Pro rodiče, kteří si dokumenty nemohou vytisknout, budou k vydání na vrátnici hlavní budovy ZŠ Mitušova 16 od 1. 4. v čase 10 – 14 hodin.

ODEVZDÁVÁNÍ VYPLNĚNÝCH A PODEPSANÝCH TISKOPISŮ

Tiskopisy budeme přijímat těmito čtyřmi variantami:

  • datovou schránkou: kdrvcwr
  • e-mailem (novotny@zsmitusova16.cz) s uznávaným elektronickým podpisem
  • Českou poštou
  • osobním podáním v zalepené obálce do schránky s nápisem ZÁPIS umístěné na plotě školy vedle vstupní branky od 8 - 18 hodin (schránka bude pravidelně během dne kontrolována a vybírána)

Rozhodnutí o přijetí Vám bude zasláno e-mailem.

Jsme rádi, že jste pro Vaše dítě vybrali právě naši školu. V průběhu června plánujeme setkání rodičů a pedagogů v prostorách školy. Sledujte webové stránky školy.

Případné dotazy pište na e-mailovou adresu zástupce ředitele Mgr. Roberta Novotného novotny@zsmitusova16.cz

neděle 21.04.2024
pátek 19.04.2024
dubn
24

Adaptační pobyt pro předškoláky hotel Jelenovská

dubn
26

DOV Svět techniky program Plaváček třída Pejsek

dubn
29

Čarodějnické dopoledne na školní zahradě

dubn
30

Vystoupení sborečku Mytušáci na náměstí Ostrava-Jih 30.4 od 15 hodin.