Mimořádný zápis do 1.tříd 2021

publikováno čtvrtek 01.04.2021
autor Havlová Daniela

Mimořádný zápis do 1.tříd 2021

Mimořádný zápis k povinné školní docházce pro školní rok 2021/2022

Vážení rodiče,

zápis do prvních tříd měl proběhnout ve dnech 7. - 8. 4. 2021. MŠMT rozhodlo, že zápis do prvních tříd pro školní rok 2021/2022 proběhne z epidemiologických důvodů distančně bez přítomnosti dětí.

Je nám velmi líto, že nemůžeme Vás a Vaše děti přivítat na zápisu ve škole. Také nás mrzí, že nemohly proběhnout akce, které jsme měli pro Vaše děti připraveny: dílničky, předškoláci, den otevřených dveří, setkání s rodiči předškoláků. Na krátké video školy se tak můžete podívat tady.

Zápis bude probíhat distančně ve dnech 1. - 30. 4. 2021. Veškeré formuláře a propozice jak postupovat, naleznete v přílohách na konci stránky. Postupujte prosím podle přílohy „Mimořádné informace k zápisu 2021“, kde najdete všechny kroky, které musíte provést pro zapsání dítěte nebo zažádání o odklad povinné školní docházky.

Z důvodů naplánování organizace nového školního roku, by nám velmi pomohlo, kdybyste nenechávali zápis na poslední dubnové dny a zapsali své děti (nebo zažádali o odklad) co nejdříve.

Děkujeme za pochopení a spolupráci

vedení školy

 

Tiskopisy žádostí a zápisního lístku jsou k dispozici na této stránce dole a na webových stránkách www.msmitusova6.cz,  www.msmitusova90.cz.

Pro rodiče, kteří si dokumenty nemohou vytisknout, budou k vydání na vrátnici hlavní budovy ZŠ Mitušova 16 od 1. 4. v čase 10 – 14 hodin.

ODEVZDÁVÁNÍ VYPLNĚNÝCH A PODEPSANÝCH TISKOPISŮ

Tiskopisy budeme přijímat těmito čtyřmi variantami:

  • datovou schránkou: kdrvcwr
  • e-mailem (novotny@zsmitusova16.cz) s uznávaným elektronickým podpisem
  • Českou poštou
  • osobním podáním v zalepené obálce do schránky s nápisem ZÁPIS umístěné na plotě školy vedle vstupní branky od 8 - 18 hodin (schránka bude pravidelně během dne kontrolována a vybírána)

Rozhodnutí o přijetí Vám bude zasláno e-mailem.

Jsme rádi, že jste pro Vaše dítě vybrali právě naši školu. V průběhu června plánujeme setkání rodičů a pedagogů v prostorách školy. Sledujte webové stránky školy.

Případné dotazy pište na e-mailovou adresu zástupce ředitele Mgr. Roberta Novotného novotny@zsmitusova16.cz